Dit jaar kun je op de Dag 8 inspirerende workshops volgen op 3 niveaus: Individu (I), Team (T) en Organisatie (O). De workshops volgen hieronder eveneens deze volgorde. Bij de aanmelding kun je aangeven aan welke workshop je wilt deelnemen. Let op! De workshops hebben een maximum aan deelnemers. Veel plezier!

De Houdingcoach - Puur jezelf (I)

Puur jezelf zijn en jouw kwaliteiten kunnen inzetten en delen met je omgeving leidt tot meer plezier in alles wat je doet.
'Ik kijk naar jouw unieke kwaliteit, jouw eigen unieke bewegingsvorm en persoonlijkheid. Ik spiegel.'
Je weet dat je meer kunt dan je nu laat zien. Zit vast in je lichaam door werkhouding, levenshouding, familiepatronen, stress, psychisch trauma of anderszins. Wilt rust en kracht voelen en uitstralen.

Max aantal deelnemers: 25

Door: Ellen Oude Lansink
Lees meer op www.dehoudingcoach.nl

Hart Trainen - Vol zelfvertrouwen stressvrij presenteren (I)

In je werkende leven mag je steeds vaker jezelf of iets presenteren. Spreken vóór of in een groep staat in de top vijf grootste angsten. Dat maakt het werken er niet leuker op. Vaak heb je dan lichamelijke reacties zoals zweet op je voorhoofd, klotsende oksels, knikkende knieën of niet uit je woorden komen. Hart Trainen verzorgt een workshop met wetenschappelijke technieken, meetbaar aan je oor en zichtbaar op een laptop. De kracht zit hem in de eenvoud. Effectieve technieken van maar drie minuten die jou stressvrij laten presenteren.

Max aantal deelnemers: 20

Door: Jeroen Stoffels --> Bekijk hier hoe Jeroen zich persoonlijk aan je voorstelt op youtube
Lees meer op www.harttrainen.nl

Nummer Tien - Happy Teamwork (T)

Wij als individu maken altijd cruciaal onderdeel uit van een team; op je werk, in je gezin, op de voetbal maar ook op de Dag van Het Werkplezier. Wil jij weten hoe je betrokkenheid en verantwoordelijkheid van jou of je team kunt vergroten? In deze workshop gaan we interactief aan de slag en nemen we je mee in onze visie op ultiem teamgeluk en succes. Aan het eind van deze workshop weet jij hoe je de eerste stappen kunt zetten om jouw bijdrage te leveren aan een gelukkig en succesvol team op het werk en privé! 

Max aantal deelnemers: 30

Door: Yvette Stemerding en Mira Opdam
Lees meer op: www.nummertien.com

Pro-Bewegen - Werken aan vitale teams (T)

Bijna iedereen kent het wel: TEAMBUILDING. Samen je collega’s een activiteit doen en daarna aan het bier. Maar dekt dit wel de lading of het doel van het bouwen aan een duurzaam en productief team? Wij geloven dat vitaliteit een onderdeel van de bedrijfscultuur moet zijn. Wij geloven in de kracht van sporten en gezond te eten maar er zijn meer pijlers die een organisatie vitaal maken. Hoe zet jij een team in beweging om iedereen mee te krijgen? Wij gaan samen met jullie de vitale wave inzetten!

Max aantal deelnemers: 30

Door: Michel Kerver
Lees meer op www.pro-bewegen.nl

MWMP.nl - Hoe creëer je een veilig klimaat binnen je team? (T)

Wat als werkplezier in geding komt door te veel stress? En wat als een groot deel van die stress te maken heeft met een onveilig werkklimaat binnen je team? Wat zijn de roadblocks en hoe kun je die positief ombuigen? Hoe kun je als team een cultuur creëren waarbinnen iedereen er mag zijn, iedereen zijn/haar mening kan uiten maar er wel duidelijk gewerkt wordt aan een gezamenlijk doel? Tijdens deze workshop leer je op een vruchtbare wijze omgaan met frustraties en conflict binnen een team, om zo energielekken te dichten en vol gas vooruit te gaan! 

Max aantal deelnemers: 30

Door: Selmar Wesselink en Ferry de Wit
Lees meer op www.mwmp.nl

Doorpak BV & DBE - Maak kennis met de innovatiekaart! (O)

Omdat innoveren in een veranderende wereld cruciaal is om ‘zelf aan de bal te blijven’. Hoe doe je dat? Waar begin je? Hoe hou je de zaag scherp? Hoe krijg je anderen mee? Deze workshop resulteert in een innovatieve blik op jezelf. Bovendien krijg je de innovatiekaart mee, met daarop ‘7 gerichte stappen om mensen om je heen in de innovatiemodus te krijgen’. De Innovatiekaart neemt organisaties, teams én individuen mee op de unieke reis naar nieuwe of verbeterde producten, diensten en businessmodellen. Deze workshop laat je ervaren hoe teams innovatie tot stand brengen, resultaten boeken èn onderweg ontzettend veel lol hebben. 

Max aantal deelnemers: 30

Door: Hans Kets en Ivo Duchateau
Lees meer op www.doorpakbv.nl en www.business-power.nl 

Sparkle - Werken vanuit de why in jouw organisatie! (O)

Een mens in flow-staat doet bijzondere dingen. Of dat nu is in sport, in kunst, of op kantoor. Om in flow te komen, is het belangrijk om te weten WAAROM je doet wat je doet. Je WHY te kennen. En die why, die ontdek je in een uurtje. Als je dat wilt. Martine de Troije (werkgeluk expert bij SPARKLE. Training & Coaching) gelooft dat als ieder bedrijf, iedere manager of teamleider, alleen al dat uurtje in zijn of haar medewerkers zou investeren, dat er dan ongelooflijke shifts gaan plaatsvinden in het bedrijfsleven; in samenwerken, in verbinding én in resultaten! Ontdek het eerst zelf maar eens! 

Max aant deelnemers: 25

Door: Martine de Troije
Lees meer op www.sparkleattheoffice.nl

Geluksmederij - Werkgeluk: een hype of niet? (O)

In deze workshop nemen wij je mee in de wetenschappelijke wereld van geluk en vertalen wij deze naar praktische tools om het werkgeluk van jezelf en die ander te vergroten. Wij van de Geluksmederij werken bij grote en kleine organisaties aan meer pret op de werkvloer. Praktisch en duurzaam. Want werkgeluk is hard en hart tegelijk. Na afloop van deze workshop heb je niet alleen een wetenschappelijk onderbouwing van geluk, maar ook praktische tips om er direct mee aan de slag te gaan.

Max aant deelnemers: 20

Door: Eén van de Geluksmeden
Lees meer op www.geluksmederij.nl