Geen zin in een workshop? Laat je hier dan inspireren of kom eens helemaal tot rust!

Op de Werkplezierboulevard kun je ontspannen inspiratie opdoen op het gebied van werkplezier. Lees hieronder wat er allemaal te doen is!

Ayurveda Salon Astrid - Stoelmassage op locatie

Kom helemaal tot rust met de speciale TouchPro stoelmassages van Astrid Nienhuis en Erik van der Meulen, om daarna weer vol energie je dag te vervolgen. De TouchPro stoelmassage is een effectieve acupressuurmassage van rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage.

Massagetijd: van 10:00 tot 17:00

Lees meer op www.ayurvedasalonastrid.nl

 

De Contentmaker - Social Media Spreekuur

Is jouw LinkedIn profiel, zakelijke Facebookpagina of Instagramfeed niet in optimale conditie? Wat is eigenlijk de laatste keer dat je je content liet checken op z'n 'gezondheid'? Bespreek je wensen, klachten en zorgen met De Contentmaker. Sharita Satink Birtantie en Nicole Stassen onderwerpen als heuse social media dokters je profiel of pagina aan een check-up. Je gaat naar huis met een effectief recept voor een optimale en energieke online uitstraling. Go see the doctor!

Spreekuur: van 10:00 tot 17:00

Lees meer op www.decontentmaker.nl

Crossmedia House - De ultieme stresstest!

Wat vind je van de vernieuwde website? Geweldig toch? Dat hebben de mannen van Crossmedia House geflikt. Akad Demirdag en Stefan Katalanc zijn bezig aan een heuse opmars op het gebied van Crossmediale Marketing. Deze dag kun je ze ontmoeten op de Werkplezierboulevard waar ze klaar staan met dé ultieme test voor je geduld. Blijf je kalm of raak je in de stress? We zullen het meemaken op 12 mei.

Lees meer op www.crossmediahouse.nl

SuccesIn - Speeddate voor meer werkplezier

Hester Brandsma van SuccesIn is executive & personal coach en leidinggevende in de zorg. SuccesIn begeleidt leiders, teams, organisaties en professionals naar meer geluk en succes. Wees gelukkig en succesvol door te leven en te werken vanuit je eigen identiteit. Doe wat goed voelt en bij je past! Zit je niet lekker in je vel op je werk en ben je op zoek naar hoe jij meer werkplezier kunt ervaren? Op de Werkplezierboulevard kun je mij ontmoeten en maak ik tijd voor een korte speeddate om je alvast een eindje op weg te helpen. Tot dan!

Lees meer op www.succesin.nl en facebook.com/succesin

 

 

 

UwID - Design je plezier

Floris Koop is grafisch ontwerper. Met zijn ontwerpen maakt hij de on- en offline wereld graag een beetje mooier. Hij gelooft namelijk dat een goede uitstraling en een passende huisstijl onlosmakelijk zijn verbonden met een goed gevoel bij een organisatie. Leer hem kennen op de Werkplezierboulevard en leer op een originele wijze meer over de relatie tussen psychologie en kleur en vormgebruik!

Lees meer op www.uwid.nl

Penta Rho - Ruimte om te zijn

Ruimte om te zijn! Dat is het credo van Penta Rho, een adviesbureau op het gebied van Ruimte, Huisvesting en Organisatieontwikkeling. Vooral in de onderwijssector. Ruimte om te zijn is bij uitstek verbonden aan werkplezier. Immers, als je jezelf niet kunt zijn is het moeilijk om plezier te beleven. We ondersteunen de Dag van het Werkplezier daarom graag op een inspirerende en vrolijke manier. Wees er bij op 12 mei op de Werkplezierboulevard en beleef het mee!

Lees meer op www.ruimteomtezijn.nl

 

Het Ministerie van Werkplezier

"Alles went, behalve slecht management"

In het boek ‘Het Ministerie van Werkplezier’ schetst journaliste Ilse Ceulemans een beeld van onze huidige werkwereld. Met de frisse blik van de buitenstaander en de nodige humor fileert ze de vreemde gewoonten op en rond het kantooreiland. Haar man Serge Ornelis (The School of Life) vult aan vanuit zijn expertise als coach en trainer voor managers. 

Op de Dag van het Werkplezier kan je bij Ilse en Serge terecht voor een consultatie bij de “Ministers van Werkplezier”. In een een-op-een gesprek kan je met hen van gedachten wisselen over vragen als: Hoe doet de managementcultuur mijn werkplezier verdampen? Waar zitten de energiezuigers en stoorzenders in mijn werk? Waarom vervreemdt managertaal ons van onszelf en onze collega’s? Waarom is het ‘efficiëntie-denken’ vaak juist helemaal niét efficiënt? 

Een gesprek dat inzicht, troost en hoop biedt.

Lees meer op Facebook