Tafeltennistafelgesprek

Onze dagvoorzitster

Tijdens het nu al legendarische Tafeltennistafelgesprek zullen voorlopers op het gebied van werkplezier hun zegje doen. Onder leiding van onze prachtige dagvoorzitster Dorothée Loorbach zullen zij aan de hand van praktijkervaringen en best practices vertellen hoe zij voor zichzelf of binnen hun organisatie werkplezier centraal stellen en stimuleren.

Gasten 4e editie

Mirjam Spitholt

Gelukskundige

Mirjam: 24 mei mag ik jullie brengen naar de plek waar liefde en geluk woont, die als thuis voelt. Wie wil daar nu niet zijn? Ik onthul een aantal geheimen over liefde en geluk. op humoristische en luchtige wijze. Ook vertel ik wat voor mij werkt en wat ik nog steeds niet kan na jaren oefenen, ha, ha,ha!”

Rob Koops

Schrijver WRKPLZR

Rob Koops is dagvoorzitter, filmer en auteur. Hij studeerde bestuurskunde en werkte eerder voor de Baak, het trainingsinstituut voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Bij zijn werkzaamheden staat werkplezier voorop.

Hij schreef onlangs dan ook het boek: WRKPLZR

Roy de Witte

Wethouder Gemeente Tubbergen

Roy is een jonge, energieke en eigenzinnige wethouder die graag dingen op een andere manier doet. Hierdoor ervaart hij naast werkplezier ook veel weerstand. Hoe blijf je dichtbij jezelf in een functie waar je te maken hebt met enorm veel externe invloeden? Roy komt je erover vertellen aan de tafeltennistafel!

Gasten 3e editie:

Annette Hagenbeek – HR Manager bij VDL ETG
Adrie Ouwehand – Afdelingsmanager Ontwikkeling bij Gemeente Hof van Twente
Ingomar Kuiter – Operationeel Directeur bij Staatvandienst
Gianni Romme – Voormalig Olympisch- en Wereldkampioen Schaatsen en Operationeel Manager IJsbaan Twente

tafeltennisgesprek dag van het werkplezier

gasten 3e editie