Tafeltennistafelgesprek

Tijdens het nu al legendarische Tafeltennistafelgesprek zullen lokale voorlopers op het gebied van werkplezier hun zegje doen. Onder leiding van onze prachtige dagvoorzitster Dorothée Loorbach zullen zij aan de hand van praktijkervaringen en best practices vertellen hoe zij voor zichzelf of binnen hun organisatie werkplezier centraal stellen en stimuleren. Stapsgewijs zullen we de gasten bekend maken. Tot die tijd kun je je vermaken met een paar interessante verzinsels ;-)

 

Lars Spiele

Eigenaar kledingzaak KLOF

Van bedrijfsleider bij grote retailketens naar eigenaar van een eigen herenzaak. Te midden van regels, targets en kostenbesparingen verloor Lars zijn plezier. Hoe hij deze terugvond hoor je op de Dag van het Werkplezier!

Ard Leferink

Agile Consultant (oa. Buurtzorg)

Ard stond samen met Jos de Blok aan de wieg van het revolutionaire organisatieconcept van Buurtzorg. Na jaren adviseur in LEAN te zijn geweest vroeg hij zich af of al die efficiëntie wel zo goed was voor de mens...

Arthur Bennink

Eigenaar Pro-Bewegen

Een gepassioneerde ondernemer die zich al jaren met vitaliteit bezig houdt. Als sportfysiotherapeut en eigenaar van Pro-Bewegen deelt hij zijn visie en kennis met werknemers, werkgevers en patiënten om zo de wereld een stukje vitaler te maken.

Johan Inan

Manager Rabobank

De bankensector heeft de afgelopen jaren sterk onder vuur gelegen. Hoe is het nu gesteld met het werkplezier? En hoe behoud je in zulke omstandigheden je blik op het positieve? Luister naar Johan's motiverende verhaal op 12 mei!