Programma 2018

Inloop

08.30 - 09.20 uur

Kom even rustig aan onder het genot van een kopje koffie of thee met de beroemde huisgemaakte appeltaart van Schenkerij Wattez. Tijdens de inloop in de Grote Kerk kies je voor de twee workshops die je wilt volgen. Met de toegangstickets die je krijgt heb je vervolgens toegang tot de workshops. Maar wees er op tijd bij want op = op!

Wattez is een dagbestedingslocatie van zorgorganisatie Aveleijn, waar cliënten met een verstandelijke beperking onder begeleiding de gerechten in de keuken bereiden en serveren.

logo

Locatie: Grote Kerk, Oude Markt 32

Voorprogramma

09.20 - 09.30 uur

Even onthaasten. Dat wil jij toch ook? Daarom hebben wij voor jou geregeld dat Wilma van StudYoPi ons tijdens het voorprogramma een fijne yoga boost gaat geven om ontspannen de Dag in te gaan ????. Daarnaast kun je in de middagpauze kennismaken met een heerlijke stoelmassage van Astrid van Ayurveda Salon Astrid.

Locatie: Grote Kerk, Oude Markt 32

Kick-Off

09.30 - 10.00 uur

We trappen samen deze spetterende dag af onder leiding van onze prachtige dagvoorzitter Dorothée Loorbach! “Hoe is het gesteld met jouw werkplezier?”

Locatie: Grote Kerk, Oude Markt 32

Spreker

10.00 - 10.45 uur

Jaja dit jaar starten we met de spreker. Kijk hier voor meer informatie over Alexander den Heijer.

Locatie: Grote Kerk, Oude Markt 32

Workshops ronde 1

11.15 - 12.15 uur

Volg één van de inspirerende workshops.

Tijdens de inloop in de Grote Kerk kies je voor de workshop die je wilt volgen. Met de toegangstickets (workshopronde 1 EN 2) heb je vervolgens toegang tot de workshops. Wees er op tijd bij want op = op!

Locatie: Zichtbaar op het toegangsticket.

Lunch

12.15 - 13.15 uur

Heerlijke lunch in de Grote Kerk op de Oude Markt in Enschede verzorgt door Restaurant Dorset.

Locatie: Grote Kerk, Oude Markt 32