Ambassadeur in the spotlight

Karlijn Kieneker-Sjardijn | Hokra

Adviseur en eigenaar • is werkplezierambassadeur sinds 2018

 

Een interview bij HUB Twente, in Enschede. Een combi-gesprek over het ambassadeurschap en eventuele merchandise van de Dag van het Werkplezier (koffiemok, T-shirts, plezierballetje, kerstpakket!?). Leuk man!

Mokken-to-go

“Karlijn vindt het gaaf om met klanten te brainstormen, het samen te bedenken en dan in de actie. En zo bleek. Het interview gaat al gauw over in een brainstormsessie. Over merchandizing van de Dag van het Werkplezier. “Koffiemokken? Ja, maar dan ook ‘mokken-to-go’. Dat hoort écht bij deze tijd.” Helder verhaal. Doen we. Thx Karlijn.

Het gaat ook over hoe je de bijeenkomsten met werkplezierambassadeurs invulling kan geven. Karlijn was er vorig jaar bij en vond het heel waardevol. Ze heeft er leuke gesprekken en ook (was niet het doel zegt ze er expliciet bij) een leuke opdracht uitgehaald. In no time hebben we het programma samengesteld. Zo gaan we het doen. Thx Karlijn.

“O ja. Die bijeenkomsten zijn zo waardevol, die moet je gewoon vaker doen. Aandacht en tijd besteden aan de ambassadeurs, die zijn gecommitteerd, daar zit energie op. Dat moet je echt waarderen.” Okido. Doen we. Thx Karlijn.

We hebben zelf ook nog een idee. Een ‘Ambassade’ op de Dag van het Werkplezier. Waar ambassadeurs vertellen over hun ambassadeurschap. “Leuk! En daar kun je ook je koffiemokken en T-shirts uitstallen. Ik wil daar wel als ambassadeur staan!” Tja, zoveel enthousiasme, daar zeg je JA tegen. Doen we. Thx Karlijn.

 

Werkpleziertip

Plezier in je werk is sowieso belangrijk. Maar hoe kleed je het in, hoe breng je het over naar je klanten en je relaties? Dat is een vraag die ik stel aan mijn klanten. Die vraag kun je jezelf ook stellen.”

Opmerkelijke bijzonderheid

We hebben gezien en ervaren dat Karlijn veel plezier heeft in haar werk. En dat enthousiasme werkt aanstekelijk. Thx Karlijn 😊

Facts & Figures

  • Hokra Overijssel is de franchise-onderneming van Hokra Noordeloos (bij Gorinchem)
  • In Noordeloos: met 22 medewerkers!
  • In Overijssel: Karlijn on her own!
  • We weten wat een Bambook is

Dé quote

"“Mijn klanten zien dat ik plezier heb.”"