Ambassadeur in the spotlight

Jeroen Kremer | Human Capital Care

Ik (Ferry) mocht Jeroen bezoeken in het nieuwe kantoor van Human Capital Care in Hengelo. Ik stap de lift uit en loop hem direct tegen het lijf. Hij is er klaar voor dus we lopen gelijk door naar zijn kantoor.

Het mooie aan Jeroen is dat je gelijk Jeroen krijgt. Bij de vraag hoe hij erbij zit krijg ik het eerlijke verhaal dat de energie wat lager is. In arbo-land is dit de piekperiode van het jaar en dat is merkbaar:

‘mensen werken op het tandvlees door tot de zomervakantie en na de zomervakantie komen ze erachter dat de vakantie niet genoeg was en dat er een dieper patroon ligt onder de stress en overbelasting. Dus dan krijgen wij het druk’

Ondanks de drukke tijd is Jeroen scherp en open in zijn antwoorden. Het leidde tot een mooi gesprek dat je hier kunt terugluisteren.

Veel luisterplezier!

Quotes uit interview

""Je bent zelf de regisseur in je werk. Als jou iets frustreert of energie kost dan vind ik dat je dat bespreekbaar moet maken. En denk ook zelf na over hoe dingen anders kunnen. Je kunt met een probleem komen maar kom dan ook met een oplossing. Dat vraagt wel lef""