Ambassadeur in the spotlight

Akad Demirdag | Crossmedia House

Eigenaar en Online Marketeer – ambassadeur sinds oktober 2019 (samenwerkingspartner sinds 2016)

 

Ik bezoek Akad in het kantoor van Crossmedia House in de Lansinkveste in Hengelo en word eveneens begroet door mede-eigenaar Stefan. Na wat gezellig bijkletsen nemen Akad en ik plaats in de vergaderruimte voor de opnames van de eerste Werkplezierpodcast. Dit interview biedt een paar highlights uit de podcast. Beluister de volledige podcast (30 min) hier.

Werkplezier = wakker worden met zin

Akad is heel duidelijk in wat werkplezier voor hem betekent: elke ochtend wakker worden met nieuwe energie en zin in de nieuwe dag: ‘op het moment dat je te vaak opstaat met een rotgevoel, dan doe je iets niet goed’. Werkplezier is best een zoektocht voor hem geweest. Na zijn studie Accountancy aan de Rijksuniversiteit Groningen zag hij een toekomst in de accountancywereld voor zich. Zijn broer had het pad bewandeld en het was een voor hem een bekend en veilig pad: ‘een goed salaris, auto van de zaak. Alles goed voor elkaar’. Hij solliciteerde bij verschillende werkgevers, maar het mocht niet baten: ‘Je gaat zelfs denken: heeft het te maken met mijn buitenlandse achtergrond? Dat kan toch niet? Het is 2000-nogwat!’. Inmiddels kijkt hij met een heel andere blik naar deze ervaringen: ‘Ik ben superblij dat het niks geworden is. Ik weet dat dat niet mijn wereld is’. Het heeft hem in staat gesteld om zijn eigen ideeën en energie te volgen en inmiddels is hij al 8 jaar succesvol met Crossmedia House.

Alles draait om verbinding

Wat opvalt tijdens het interview is dat het gesprek vaak gaat over verbinding. Akad is nauw betrokken bij een businessclub waarbij hij van nature bezig is met verbindingen leggen. Buiten zijn werk om doet hij vijf dagen in de week aan crossfit om zichzelf fysiek en mentaal fit te houden maar daarnaast ook in contact te staan met een internationale community: ‘er zijn daaruit ook zakelijke kansen ontstaan maar dat is niet geforceerd’. Ik vraag hem er letterlijk naar: ‘het gaat je om verbinding?’. Zijn antwoord: ‘Ja, verbinding vind ik heel belangrijk, vandaar ook ons motto’(zie quote). Iets dat ik als vriend (ik ken Akad al 17 jaar) kan beamen, en ook in de samenwerking voor de Dag van het Werkplezier levert hij constant uit zichzelf ideeën aan om het event naar een hoger plan te tillen. Een hele mooie ambassadeur!

 

Akad’s werkpleziertip

 ‘Als je te lang opstaat met een slecht gevoel, ga wat anders doen’

Facts & Figures

  • Gestart in 2011
  • Gevestigd in Hengelo
  • 2 gedreven eigenaren / ondernemers
  • 70 google recencies 5/5
  • 0% verzuim in 2019 😊
  • 2kg verse koffiebonen per maand

Akad's quote

"'Samen sterk!'"